Contact us

 

Van Engelen is een van de meest geliefde woonwijken van Curaçao. De wijk is centraal en rustig gelegen. Op loopafstand vindt u diverse supermarkten, restaurants, cafés en shopping malls.

Supermarkets
Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in een van de nabij gelegen supermarkten. In verband met de invoer van producten op ons eiland liggen de prijzen van boodschappen wat hoger dan in Nederland. De twee onderstaande supermarkten bieden u een groot productaanbod in verschillende prijsklassen.

Centrum supermarket bevindt zich op zo’n 5 minuten loopafstand van het complex. Het aanbod aan producten in deze supermarkt is groot. Zo vindt u Nederlandse, internationale en lokale producten.

Hypermarket Mangusa bevindt zich op zo’n 7 minuten rijden. Mangusa is een enorme supermarkt met een food court, een groot productaanbod, een drogisterij en een bank.

Restaurants
Curaçao staat bekend om haar gastvrijheid, het genieten van eten en de cultuur. U vindt op Curaçao dan ook een scala aan verschillende soorten restaurants.

Op loopafstand van het complex vindt u:

Restaurant Grand Cafe Mahaai

Restaurant Il Forno

Restaurant Chopstix

Restaurant Katsu

Restaurant Omundo